Popsi og Krelle - vores historie

1

Vi er 4 år gamle

Popsi og Krelle blev blev født på YouTube i maj 2018.

2

Vi laver

Vi laver storytelling gennem musik, og brænder for at formidle musik, motorik, sprogfærdigheder og kreativitet for de mindste 0-5 år, deres søskende, forældre, bedsteforældre og institutioner.

3

Musik er for alle – fra vi bliver født

Før et lille menneske kan tale eller gå, kan I kommunikere sammen gennem musik. Barnet spejler den voksne, og musikken udløser masser af positive hormoner.

Lige nu

500.000 danske børnefamilier følger med hver måned på tværs af vores forskellige platforme, og vores musikvideoer har haft over 350 millioner visninger. 
*
Det er blevet til 10 album siden 2018, og vores første album "Hjulene på bussen" har modtaget dobbelt platin. Vi er mega stolte over, at være med i toppen af poppen på den albumhitliste.
*
Vi udgiver vores musik og YouTube-videoer gennem Universal Music Denmark

Educare School

"Det bedste vi ved, er at spille live. Vi spiller omkring 40 shows om året rundt i hele landet."

Vores fokus og værdisæt

Vi blev kendt på vores “YouTube-videoer”. Og selvom de kan opfattes som ren underholdning, så indeholder hver og én vores værdisæt.
-
Vi har vores helt egen model (Musik-isbjerget), som vi arbejder ud fra. Vores musik og videoer er gennemtænkt, så de styrker de vigtige færdigheder og kompetencer, børn har brug for, de første 6 år af deres liv. Op til skolealderen er det afgørende at få trænet og styrket motorik og sprog. Barnet skal lære at begå sig i en social sammenhæng, mærke og kende sin egen krop og grænser. Dét kan musikken alt sammen hjælpe på vej!

Krop, hjerne og bevægelse

Når du synger, hopper, danser, kravler, balancerer og laver fagter på én gang, så styrker du kroppen, hjernen og får endnu mere lyst til at bevæge dig. Musik og motorik er superfitness for både krop og hjerne, og som bonus kommer I helt sikkert også til at grine sammen.

Educare School
Educare School

Samvær, samlytning – og hvis ikke: Så indhold der gir' mening

Hvad er bedre, end at synge, danse og grine sammen? Giv børn din opmærksomhed og nærvær gennem musik og leg!
-
Og hvis mor og far har brug for 15-20 minutter, til at få ordnet vasketøjet eller lavet mad, så skal det også føles ok at tænde for iPad'en, og vide, at indholdet styrker dit barns udvikling.