Tak fordi I tager så godt imod vores nye app!

Bruger af den 'gamle' app og lidt forvirret? Her er info til dig >

 Fuld guide til app'en

1

Videoer, playlister, pege- og puslespil

I kan lege med vores app på 3 forskellige måder. Appen bugner af videoindhold - også indhold, der ikke kan ses på YouTube, men kun findes eksklusivt i app'en.
*
Prøv de helt nye spil for de mindste - i 17 forskellige variationer. Her gælder det om at genkende farver, former, tal, bogstaver og meget mere. Se videoen herover.
*
Alt indhold er i det kendte Popsi og Krelle-univers og Popsi og Krelle er med på sidelinien, hvor vi kommer med sjove lyde og kommentarer.

2

Se videoer offline

Skal I ud og rejse eller i sommerhus, hvor internettet kan svigte, så kan de voksne på forhånd downloade alle yndlingsfilmene.
*
Vigtigt! De downloaded film ses kun, når Wifi og bredbånd er slukket. Dvs. når din telefon eller ipad ikke kan finde noget net at forbinde til. Så fjerner app'en automatisk alle de videoer, der ikke på forhånd er downloaded.
*
På fx iphone kan du tjekke, om du har fået downloaded det, du ville, ved at slå den grønne bredbånd- og den hvide wifiknap fra i kontrolcentret.

3

Søgefunktionen

Du kan nemt finde en bestemt sang. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne inde under videoer. Vælg: Søg video fx. "Mariehønen Evigglad".

4

Playlister

Du kan nemt finde en playliste. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne inde under videoer. Vælg: Søg video og skriv ordet "Playliste". Så kommer der håndplukkede playlister frem, fx "Godnat playliste".

5

Stream

Du kan nemt streame til andre devices enten via Airplay eller Chromecast. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne inde under videoer. Vælg: "Stream". Du kan nu vælge mellem "Airplay" eller "Chromecast".

6

Familiedeling

Som familie kan jeg dele et abonnement på 5 forskellige enheder, hvis jeg har Appleprodukter. Er du ikke vant til at bruge familiedeling, som kan være en smule lang tid, har vi lavet dig en trin-for-trin guide her>

7

Abonnement og binding

Du kan vælge mellem to forskellige abonnementstyper: En månedlig og en årlig. Den månedlige kan du opsige fra måned til måned. Den årlige giver dig en god rabat. Uanset hvilket abonnement du vælger, så er vi utrolig glade for, at I kigger med!
*
Hvorfor er den ikke gratis? Når noget virker gratis, så er det fordi du betaler med noget "usynligt". Fx den tid du ser på reklamer eller din data. Det er vi ikke interesserede i, så derfor har vi selv finansieret og udviklet app'en i samarbejde med en dansk virksomhed, så den er helt tryg at bruge for børn og voksne. Og derfor koster den noget at bruge :-).
*
Tidligere abonnent i vores 'gamle' app? Alle (!) tidligere abonnementer er opsagt og afsluttede (pr. 17.10.2021. Al persondata er slettet fuldstændig (GDPR). Men tøv ikke (!), hvis du har nogen som helst spørgsmål. Vi vil SÅ gerne hjælpe. Skriv til Popsi på maiken@popsiogkrelle.dk

8

Kom med forslag!

Alle vores brugere er med til at gøre vores app bedre og bedre. Vi har allerede modtaget masser af sms'er og mails, og det er noget af det allerbedste, når dem, der rent faktisk bruger vores app, også fortæller os, hvordan den kan gøres endnu bedre. Så skriv endelig til maiken@popsiogkrelle.dk med feedback. Alt bliver besvaret.

*