Hent Popsi og Krelle app i App Store
Popsi og Krelle app i Google play store

Har du allerede et IOS abonnement til app'en?

Så klik her og få automatisk en ekstra måned gratis >

Videoer, playlister, pege- og puslespilI - selv de mindste kan lege med vores app.

Appen bugner af videoindhold - også indhold, der ikke kan ses på YouTube, men kun findes eksklusivt i app'en.

Prøv de 2 spil for de mindste i 17 forskellige variationer. Her gælder det om at genkende farver, former, tal, bogstaver og meget mere.

Alt indhold er i det kendte Popsi og Krelle-univers og Popsi og Krelle er med på sidelinien, hvor vi kommer med sjove lyde og kommentarer.

Se videoerne offline

Skal I ud og rejse eller i sommerhus, hvor internettet kan svigte, så kan de voksne på forhånd downloade alle yndlingsfilmene.

*Vigtigt!
De downloaded film ses kun, når Wifi og bredbånd er slukket. Dvs. når din telefon eller ipad ikke kan finde noget net at forbinde til. Så fjerner app'en automatisk alle de videoer, der ikke på forhånd er downloaded.

*På fx iphone kan du tjekke, om du har fået downloaded de film, du ønsker, ved at slå den grønne bredbånd- og den hvide wifiknap fra i kontrolcentret.

Søgefunktionen

Du kan nemt finde en bestemt sang. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne inde under videoer. Vælg: Søg video fx. "Mariehønen Evigglad".

Playlister

Du kan nemt finde en playliste. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne inde under videoer. Så kommer der håndplukkede playlister frem, fx "Godnat playliste".

Stream

Du kan nemt streame til andre devices enten via Airplay eller Chromecast. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne inde under videoer. Vælg: "Stream". Du kan nu vælge mellem "Airplay" eller "Chromecast".

Det er super nemt at opsige abonnementet igen

Når du skal opsige abonnementet igen, så skal du gå ind i din appstore (hvor du i første omgang downloadede appen), dvs. Apple App Store eller Google Play på din telefon eller tablet. Det er her, du administrerer ALLE dine personlige abonnementer på apps, og her du opsiger abonnementer.Vi har ikke adgang til nogens data og kan ikke opsige abonnement for vores abonnenter. Link til at læse mere hvis du har et Apple produkt >Link til at læse mere, hvis du har et produkt, der bruger Google styresystem >