Popsi: 20640858 christian@popsimusic.dk

Brug for en video-hilsen? Klik og udfyld her →

 

Kære søde du

Dette her er Popsis sms-hilsen-service.
En digital krammer – særligt til jer.
Jeg er nemlig lige her!

Tilbudet er gratis til børn og deres forældre, der har særlige udfordringer (indlæggelse, længerevarende sygdom, ting der sker i familien osv.), og hvor det måske kan være et lille lyspunkt og aflede lidt at få en sød, personlig og kærlig hilsen fra mig. Det kan også være, at I har brug for en mere motiverende hilsen, hvis den lille fx har brug for at komme ud af sengen, selvom det er svært.

Jeg vil gerne gøre det ordentligt. Så derfor – og få at holde styr på de forskellige børn, deres situationer og informationer – så er det nemmest, at jeg har alt samlet i mit lille digitale system (se det store link øverst, du skal klikke på). Det er fuldstændig lukket og privat. Så kan jeg hurtigt hente inspiration, når jeg skal lave jer en film. Jeg bruger på ingen måde oplysningerne til andet end intern brug, og jeg sletter alt hvert kvartal.

I må fortælle mig lige så meget eller lige så lidt, som I har lyst til.

Ps. Jeg vil gøre alt for, at I får jeres hilsen. Jeg kan evt. være på ferie og ikke have kostumet med. Du må endelig – ALTID! – også sende sms på 20640858. Særligt, hvis der er noget, der haster.

Du forstyrrer aldrig!

Jeg glæder mig til at høre fra jer, og hvis I har lyst til at sende et billede, så SMS det på 20640858.

Kærlig hilsen Popsi (AKA Maiken)