Book og kontakt

Booking og samarbejde:
Christian Reinholtz

Telefon: 20127003
christian@popsiogkrelle.dk

Du får Krelle i røret eller på mailen, når du kontakter os omkring booking. Vi har valgt ikke at arbejde sammen med bookingbureauer, da vi værdsætter den tætte og personlige kontakt med en arrangør, og ofte ender vores snakke ud i større samarbejder.

Kontakt til Popsiog spørgsmål om cirkus- eller julebalbilletter:
popsi@popsiogkrelle.dk
Telefon: 20640858

Vores streamingkanal Popsi TV og tilhørende app:
www.popsi.tv
Apple Appstore
Google Play

Vores YouTubekanal
Se med sammen med 450.000 andre børnefamilier

Stream musikken på:
Spotify
TDC Music
Deezer

Sociale medier:
Popsi og Krelle på Facebook
Popsi og Krelle på Instagram

Sådan foregår en typisk koncert med Popsi og Krelle 

Varighed i alt fra – fra første barn ankommer til sidste er gået – ca. 1 t. 45 min.

Popsi og Krelle ankommer 1 1/2 – 2 timer før koncerten for at stille instrumenter op, gøre rummet festligt med hyggelige ting til koncerten op og klæde om.

Ca. 10 minutter før koncerten starter går Popsi og Krelle igang med at hilse på børnene, så de ikke bliver for overraskede over, at deres YouTube-helte er trådt ud af skærmen. Hvert barn bliver hilst velkommen og kigget i øjnene.

Derefter spilles koncerten, der varer ca. 30 minutter. Det er vores erfaring at en lille halv time er en helt perfekt længde til børn 0-5 år.

Når selve koncerten er slut starter anden del af arrangementet

Nu er der god tid (30-60 min.) til at børnene kan få hilst, krammet og talt med Popsi og Krelle, og der er masser af muligheder for at få krammet, taget billeder, prøve Krelle guitar – at komme helt tæt på de Popsi og krelle… Den del er lige så stor en del af arrangementet som selve koncerten.