Popsi og Krelle blev født på YouTube i maj 2018 og er siden blevet to af de mest populære danske børnefigurer, der henvender sig til de mindste 0-5 år. Popsi og Krelle spiller kendte danske børnesange og egne nye hits. Deres musikvideoer har passeret 130+ millioner visninger og 350.000 familier ser med.

Lyt til Popsi og Krelle
Popsi og Krelle er også populære på den danske musikstreamingtjeneste YouSee Music, hvor deres musik har ligget på top 20 listen over mest populære album i DK de seneste 24 måneder.

 

Popsi og Krelle har deres helt egen streamingtjeneste og tilhørende app, Popsi TV, hvor du for 19 kr. pr. md. får adgang til alt deres materiale reklamefrit og offline.

 

Livekoncerter
“Den mest rummelige, fantastiske, nede i børnehøjde koncert jeg har set. Alle børn fik lov at give den gas på gulvet sammen med dem. Det var ren lykke for alle”, skriver Henritte på Facebook og giver Popsi og Krelle 5 stjerner.

Spotify Kids, gik i luften i november 2019, og her er Popsi og Krelle en af de mest fremhævede danske musikprofiler og optræder på flere af de officielle playlister.

Særligt udsatte børn

Popsi og Krelle arbejder bl.a. sammen med og støtter SMILfonden, Rigshospitalets Børnecanserafdeling, Red Barnet og Læger Formidler. 

 

Popsi og Krelle fortæller selv:

“Det hele startede på YouTube, som er den største platform for børneholdning, når det gælder alternativer til fx public service som DR og de internationale udbydere af børne-TV som fx Nickelodeon.

På overfladen ser det måske ‘bare’ ud, som om vi laver “YouTubevideoer”. Men vi har tænkt os rigtig godt om. Vi har vores helt egen model (Musik-isbjerget), vi arbejder ud fra. Vores musik og videoer styrker de vigtige færdigheder og kompetencer, børn har brug for, de første år af deres liv. Op til skolealderen er det afgørende at få trænet og styrket motorik og sprog. Det er det, for at kunne begå sig i en social sammenhæng og mærke og kende sin egen krop og grænser.


Alt det, kan musikken. Når du synger, hopper, danser, kravler, balancerer og laver fagter på én gang, så styrker du kroppen, hjernen og får endnu mere lyst til at bevæge dig. Musik og motorik er superfitness for både krop og hjerne, og som bonus kommer I helt sikkert også til at grine sammen. Vi tror på at give børn opmærksomhed og nærvær gennem musik og leg.”